Stressi hallintaan

Stressi tekee meistä levottomia ja ärtyneitä, se häiritsee yöunta, hajottaa lihaksia, pienentää kalorien kulutusta ja lisää rasvan varastoitumista.

Harmonia KSM66® on uudenajan ravintolisä, jonka vaikuttava aine täydenspektrin Ashwagandhauute (Withania somnifera) normalisoi ja tasapainottaa hormonitoimintaa ja harmonisoi kehon toimintoja. Se auttaa edistämään stressinsietokykyä ja tasapainottamaan kortisolin tuotantoa, jolloin ylikierroksilla toimiva keho alkaa rauhoittua.

Tästä ovat todisteena 18 placebo-kontrolloitua kaksoissokkotutkimusta.

Tehon osoittaa myös se, että tuote on ollut lokakuusta 2017 alkaen yhtäjaksoisesti Ruotsin terveyskauppojen myydyin valmiste ja jättimenestys myös USA:ssa.

STRESSI VÄSYTTÄÄ JA LIHOTTAA

Kun altistumme toistuvalle tai pitkäkestoiselle stressille, kortisolin tuotanto elimistössä lisääntyy. Kortisoli on lisämunuaisten erittämä hormoni, joka auttaa elimistöä sopeutumaan stressitilanteissa. Siksi sitä kutsutaan myös nimellä ”stressihormoni”. Poikkeukset kortisolin tuotannossa saavat elimistössä aikaan häiriöitä useissa toiminnoissa, mm. energia-aineenvaihdunnassa.

Kortisolin yksi tärkeimpiä tehtäviä on pitää veren sokeritasot riittävän korkeina stressitilanteissa vapauttamalla lihas- ja rasvasoluista energiaa (glukoosia). Stressitilan pitkittyessä kohonnut kortisolin tuotanto estää insuliinin toimintaa soluissa, nostaa verensokeria ja aiheuttaa painon nousua. Myös ruoansulatus ja aineenvaihdunta hidastuvat, mikä vähentää kalorien kulutusta. Käyttämätön energia varastoituu rasvaksi – usein vyötärölle.

Kun energiankulutus pienenee ja elimistön metabolia häiriintyy, vastustuskykymme heikkenee ja meidän on entistä vaikeampi suojautua stressin aiheuttajalta. Väsymys ja levottomuus lisääntyvät, elimistössä vallitsee kaaos.

KSM66® – KLIINISESTI DOKUMENTOITU VAIKUTUS

Kliinisten tutkimusten mukaan Harmonia KSM66® kapselien sisältämä täydenspektrin KSM66®-Ashwagandhauute:

Helpottaa stressin tunnetta

Auttaa ylläpitämään psyykkistä ja fyysistä suorituskykyä

Edistää emotionaalista tasapainoa

Tukee nukahtamista

Edistää rentoutumista

Tukee palautumista ja jaksamista, seksuaalienergiaa sekä lihasmassan kasvua

Kaikilla käyttöaiheilla on sama yhteinen nimittäjä – ne ovat stressin tai stressihormoni kortisolin aiheuttamia. Harmonia KSM66:n sisältämää Ashwagandha-yrttiä on käytetty yli 4 000 vuotta Ayurveda-lääketieteessä. Viimeisimmän kattavan kliinisen dokumentaation perusteella voidaan todeta Ashwagandhan vaikutuksen perustuvan sen elimistön toimintoja normalisoivaan ja stressihormoni kortisolin pitoisuutta laskevaan tehoon.

Harmonia KSM66® on täysin ainutlaatuinen täysspektrinen Ashwagandha-uutekapseli. Uute valmistetaan Green Chemistry –menetelmällä maidon ja veden seoksella, ilman kemiallisia ainesosia. Vaikutus alkaa 2–3 viikon kuluessa, ohjeen mukaisella 2-4 kapselin päiväannoksella ja toimintoja normalisoiva vaikutus vahvistuu ajan myötä.